Легендата на българския футбол Христо Стоичков, даде интервю за предаването Арена

...
Легендата на българския футбол Христо Стоичков, даде интервю за предаването Арена
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Лионел Меси няма как да се завърне в Барселона, при положение, че си тръгна по този начин

Легендата на българския футбол Христо Стоичков, даде изявление за предаването " Арена Спорт " по Българска национална телевизия, в което приказва по редица настоящи тематики.

" Винаги съм се борил да има мир, тъй като няма по-хубаво от това да има съгласие, да седнат хора от разнообразни краища на света и да си приказват. Какво ни носи война, беднотия? Само проблеми. Няма по-хубаво от независимост, мир и обич. Естествено, че имам терзания от войната. Много мои другари са в Украйна.

Внучката ме кара да се усмихвам. На първо място ми е.

Интервютата, които преструвам се случват с помощта на взаимното почитание. Приятелството не го закупувам. Купеното другарство е за една-две години. С Ромарио сме играли от дълго време, отидох в Бразилия и бях у тях. Важни са контактите.

Меси няма по какъв начин да се завърне в Барселона, в случай, че си потегли по този метод. Концентриран е за Шампионска лига. С Неймар и Мбапе е нещо ужасно. Аржентина е от любимците за Световното. Сега към този момент не се разчита единствено на Меси. Всеки дава максимума от себе си. Затова Меси е по-спокоен и играта на Аржентина върви. Ще се заселя в Катар - 40 дни. Ще бъде друго състезание от позиция, че след 12-14 мача шампионата се стопира.

За един експерт няма значение по кое време играе. Ако искаш да си първенец, би трябвало да спечелиш седем мача. Франция има страховит тим, Англия също, никой не приказва за Испания, само че има неповторим треньор и неповторими играчи. Изненадата може да пристигна от Белгия и Дания. Хърватия и Дания ще ни съставляват, откакто ние не можем да се класираме. Не искам да приказвам за българския футбол. Нямаме допирни точки.

Ще забележим една от новите звезди, тъй като Холанд няма да бъде. Искам да видя Мбапе. На 20 години стана международен първенец. Ще има изненади. Германия също има страхотни млади футболисти. Това Световно ще покаже другарството. Ще поразредят почитателите. Сигурен съм, че Катар ще има страхотна организация и ще направи незабравимо Световно. Ще бъде неповторимо, аз съм сигурен. Видях на всеки стадион какво е, неповторимо е.

Имам изявленията с Бекенбауер, Платини и Мбапе. Второстепенни са, да минават и да не ме занимават повече ", сподели Стоичков.
 Христо Стоичков: Аржентина и Бразилия са любимци за спечелването на Мондиала в Катар
Христо Стоичков: Аржентина и Бразилия са любимци за спечелването на Мондиала в Катар

Той разяснява и изявлението, което взе от Лионел Меси
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР